MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençler’in hesabı şaştı
Spor
5 Mart 2019 Salı 10:20

Gençler’in hesabı şaştı

Afjet Afyonspor’u yenip, liderle aynı puanda kalmayı hedefleyen kırmızı-siyahlılar, bir puanla yetinirken, Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyunu beğenmedi.

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin 24. haftasında Afjet Afyonspor ile deplasmanda karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği, kritik bir puan kaybı yaşarken, liderle aynı puanda kalma şansını kullanamadı. 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, zorlu geçen bir müsabaka oynadıklarını vurgulayıp, “Afjet Afyonspor hak ederek 1 puan aldı. İlk yarıdaki hatalarımızı değerlendirselerdi, 3 puan bile alabilirlerdi” diye konuştu.

YENİ RAKİP ALTAY

Müsabakanın ilk yarısında düşündükleri hiçbir şeyi sahaya yansıtamadıklarını anlatan Sözeri, şunları söyledi:
“Sezonun en kötü ilk yarısını oynadık diyebilirim. Tabii bunda rakibimizin iyi konsantre olması ve iyi direnç göstermesi de etkili oldu. 3 puan almak için gelmiştik ama olmadı ve bir puan aldık. İkinci yarı daha soğukkanlı oynadık. Oyunu yöneten biz olduk. Top daha çok bizde kaldı ancak pozisyon üretmekte zorlandık. Yakaladığımız 1-2 kısır pozisyonda da sonuca varamadık. Bu tür maçlarda girilen pozisyonları gole çevirirseniz, kazanırsınız.”
Gençlerbirliği, ligin 25. haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi