MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cesur ol rövanşı al
Spor
1 Mart 2019 Cuma 10:49

Cesur ol rövanşı al

Ankaragücü, Süper Ligin 24. haftasının açılış maçında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto Süper Ligde son 3 haftada topladığı 7 puanla, düşme hattından çıkan Ankaragücü, 24. haftanın açılış maçında bugün Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Antalya Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak maçı, Koray Gençlerler yönetecek.

Maç öncesinde, sarı-lacivertliler 27 puanla 13. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 32 puanla 7. basamakta. Ankaragücü’nde eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

RAKİBİ İYİ ANALİZ ETTİK

 

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, zorlu maçta sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor’un iyi bir takım olduğunu ancak rakibi her yönüyle analiz ettiklerini ifade etti.

Ligde geçen hafta Ankara’da Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadıkları maçı 90+3. dakikada attıkları golle kazandıklarını hatırlatan Mustafa Kaplan, “Biz planlarımızı içerde ve dışarıda kazanmak üzerine yapıyoruz. İnşallah Antalya’dan da iyi bir skorla döneceğiz. Sezonun ilk yarısındaki yenilginin de rövanşını almayı hedefliyoruz” dedi.

İYİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ

Antalyaspor’un ligde son maçını deplasmanda kazandığını dile getiren Kaplan, şöyle konuştu:

“Rakibimizin 32 puanı var. Biz kazanmak için oynayacağız. Çünkü ben cesaretli hücum oyununu seviyorum. Zaten takımda da öyle bir kadro kurduk. Rakibimizin tüm analizlerini yaptık. Olumlu ve olumsuz yönlerini çalıştık. İyi bir takımla oynayacağız. Kendi sahamızda bekleyen bir takım olmayacağız. Önde basan bir takım olacağız. Antalyaspor’un iyi yönleri var. Buna göre önlemlerimizi alacağız. Rakipten çok bizim ne yapacağımız önemli. Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Risksiz bir oyun tercih edeceğiz.”

TAKIMA MORAL YEMEĞİ

Ankaragücü’nde yöneticiler ve futbolcular, Antalyaspor maçı öncesinde yemekte bir araya geldi. Yemekte; yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. Başkan Mehmet Yiğiner, BŞB Erzurumspor karşısında alınan galibiyetten dolayı camianın mutlu olduğunu ifade etti. Yiğiner, son haftalarda sergilenen oyunun kalitesine de dikkati çekerek, “Umarım bu güzel oyun ve galibiyet serileri sezon sonuna kadar devam eder. Antalyaspor ile kritik bir maç oynayacağız. Hepimizin beklentisi bu mücadeleden de iyi bir sonuçla ayrılmanız yönünde. Hepinize güveniyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi