MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eryaman deplasmanı
Spor
10 Ekim 2019 Perşembe 12:28

Eryaman deplasmanı

Kırmızı-siyahlılar, geride kalan sezonun son iki maçını kaybettiği yeni statta, bu sezon çıktığı 5 lig maçında da henüz galibiyet alamadı.
Süper Lige bir yıl aradan sonra yeniden dönen Gençlerbirliği, 7 haftalık süreçte beklentilerin uzağında kalırken, iç saha performansı ile de hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı-siyahlılar, Eryaman Stadı’nda oynadığı son 7 lig maçında henüz galip gelemedi. Başkent temsilcisi, TFF Birinci Futbol Ligi’nde mücadele ettiği dönemde, Eryaman Stadı’ndaki sezonun son iki maçında, Denizlispor’a 3-0, Adana Demirspor’a da 2-1 yenildi.

TEK GALİBİYET KUPADA

Bu sezona, kendi evinde Çaykur Rizespor maçı ile başlayan Gençlerbirliği, 55 dakika 10 kişi oynadığı maçta sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Şimşekler, daha sonrasında Eryaman Stadı’nda oynadığı müsabakalarda; Medipol Başakşehir ve derbide Ankaragücü’ne 2-1 kaybederken, lider Aytemiz Alanyaspor ile 1-1, Galatasaray ile de 0-0 berabere kaldı. Eryaman Stadı’nda son lig galibiyetini, 20 Nisan 2019 tarihinde oynadığı İstanbulspor müsabakasında 1-0’lık skorla alan kırmızı-siyahlılar, yeni sezon öncesinde oynanan TSYD 
Ankara Kupası’nda Ankaragücü’nü, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda da Üçüncü Futbol Ligi temsilcisi Osmaniyespor’u 2-0 yenmeyi başardı. Başkent ekibi, Eryaman’da oynadığı müsabakalarda; 8 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 11 gol gördü.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi