MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kartlar şartlı açıldı
Spor
9 Ekim 2019 Çarşamba 12:03

Kartlar şartlı açıldı

Yeni başkan ve yönetim, 24-31 Ekim’deki kongrede seçilecek. Mehmet Yiğiner’in ‘Destek gelmezse aday değilim “ çıkışının ardından, Murat Ağcabağ, beraber yürüdüğü arkadaşlarının kulüp üyeliğine kabulü ve delege listesinin kendilerine verilmesi koşulunu öne sürdü.

Ekonomik açıdan zor günler geçiren ve transfer yasağını açamayan Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde, olağanüstü genel kurul tarihi belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre genel kurul, çoğunluğun sağlanması durumunda 24 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ise olağanüstü genel kurul, 31 Ekim Perşembe günü aynı yerde ve saatte yapılacak. 30 Temmuz’da yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Yiğiner, hem kulübün içinde bulunduğu maddi durum hem de taraftardan gelen tepkilerin ardından yönetimce alınan kongre kararı sonrası yaptığı açıklamada, gelinen noktada bazı engellemelerle karşılaştıklarını ileri sürüp, “Fedakarlık yapmak zorundayız. Kongre tarihine kadar, mevcut transfer yasağını açabileceğimiz destek gelmezse, tekrar aday olmayacağım” açıklaması yapmıştı.

ÇÖZÜM ODAKLI HAREKET EDİLMELİ

30 Temmuz’daki kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan ancak yönetime alacağı arkadaşları kulüp tüzük gereği delege olmadığı için seçime giremeyen Murat Ağcabağ, yeni süreçle ilgili değerlendirme yaptı. Alınan olağanüstü kongre kararının ardından sürece dair açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu dile getiren Ağcabağ şu ifadeleri kullandı: “Önceliğimiz söz verdiğimiz ve her fırsatta ifade ettiğimiz gibi Ankaragücü’nün menfaatleridir. Mevcut başkan Mehmet Yiğiner’in kulüp resmi sitesinde bizim sloganlarımızı birebir aynı şekilde kullanarak “Daha güçlü Ankaragücü” için ekonomik sorunların çözümü, son günlerde yaşanan kaotik ortamın sona ermesi adına kongre kararını açıklaması oldukça yerindedir. Kulübümüzün daha fazla yıpranmaması adına, herkesi sağduyulu davranmaya ve sükunet içinde çözüm odaklı hareket etmeye davet ediyoruz. Başkan Mehmet Yiğiner’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, camianın tamamına yakınından ve kulübümüze katkı koyabilecek tüm kesimlerden aldığımız destekle, Ankaragücü’ne maddi manevi hizmet edecek ekibimizi oluşturan değerli iş insanlarının kulüp üyeliği yollarının açılması ve mevcut delege listesinin tarafımıza verilmesi halinde genel kurulda aday olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi