MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altın haftaya kayıpla başladı
Ekonomi
23 Mayıs 2023 Salı 11:22

Altın haftaya kayıpla başladı

Altın yeni haftayı kırmızıda başlayarak geçen haftadan kalan satıcılı bir günü geride bıraktı.

Altın yeni haftayı kırmızıda başlayarak geçen haftadan kalan satıcılı bir günü geride bıraktı. 1978 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, genel olarak satıcılı bir seansı geride bıraktı. ABD’deki borç limiti tartışmaları devam ederken henüz sonuç alınmış değil ve temerrüt riski bertaraf edilmiş değil. Bu gelişmeler altının üzerindeki baskıyı artırırken dünkü seansı 1971 dolar/onstan tamamlayarak yüzde 0,3 kaybı hanesine yazmış oldu.

Gümüş de haftayı satıcılı başlayarak, 24 dolar/onsun altında kalıcılık sağlamış oldu. 23,84 dolar/ons seviyesinden güne başlayan beyaz maden, 23,63 dolar/onstan gün sonu kapanışı yaparak yüzde 0,9 kaybı hanesine yazmış oldu.

Platin dünkü seansta diğer kıymetlilerden ayrışarak yeşilde bir kapanış yaparak ayrışmış oldu. 1067 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan platin, 1070 dolar/ons seviyesinden gün sonu kapanışını yaparak yüzde 0,3 kazançla seansı tamamladı.

Paladyum da seansı kırmızıda kapatmaktan kaçamayan kıymetli maden olurken, seansın en çok değer kaybeden kıymetli madeni oldu. 1514 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan paladyum,1485 dolar/ons seviyesinden gün sonu kapanışı yaparak yüzde 2 kaybı hanesine yazmış oldu.

Kaynak:TROY

Hibya Haber Ajansı
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi