MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altında kayıp sürüyor
Ekonomi
18 Mayıs 2023 Perşembe 11:52

Altında kayıp sürüyor

Altın dünkü seansı da kırmızıda tamamlarken, 2000 dolar/onsun altında kalma durumu devam ediyor.

Altın dünkü seansı da kırmızıda tamamlarken, 2000 dolar/onsun altında kalma durumu devam ediyor. 1989 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, seans boyu yukarı doğru ivmelenmekte zorluk çektiğini bir günü yaşadı. Gün içindeki satış baskısıyla 1975 dolar/ons seviyesine kadar geri çekilen sarı maden, bu seviyeyle son üç haftanın en düşük seviyesini kaydetmiş oldu.

 

Gümüş ise dünkü seansta dar bir bant içerisinde hareket ederken yatay bir kapanışla günü tamamladı. 23,75 dolar/ons seviyesinden güne başlayan beyaz maden, seansı başladığı seviyeden tamamlayarak yatay bir kapanış yaptı.

 

Platin günü artıda kapatmayı başararak dünkü kıymetli madenlerden ayrışmaya başardı. 1064 dolar/ons seviyesinden başlayan platin, 1074 dolar/ons seviyesinden kapanış yaparak yüzde 0,9 kazancı hanesine yazdı.

 

Paladyum da seansı kırmızıda tamamlayan bir diğer kıymetli maden olurken, 1500 dolar/onsun altında kalıcılık sağlamış oldu. 1492 dolar/onstan seansa başlayan paladyum, 1480 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,9 kayıpla seansı tamamladı.

Kaynak:TROY

Hibya Haber Ajansı
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi