MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayland sokak yemekleri Ankara’da
Kültür-Sanat
5 Aralık 2019 Perşembe 12:58

Tayland sokak yemekleri Ankara’da

Tayland’ın Ankara Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde 9-13 Aralık’ta düzenlenecek “Tayland Sokak Yemekleri Festivali’nin” tanıtım etkinliği düzenlendi.

Hilton Otel’de yapılan tanıtım etkinliğinde konuşan Tayland’ın Ankara Büyükelçisi Phantipha Lamsudha Ekarohit, coğrafi açıdan uzak olan Türkiye ve Tayland ilişkilerinin her alanda ilerleme kaydettiğini söyledi. Tay festivalinin bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirten Ekarohit, Tay sokak yemeklerini ise ilk defa tanıtacaklarını söyledi. Festival için çeşitli Türk ve Tay firmalarından sponsor bulduklarını aktaran Ekarohit, Tay yemeklerinin tüm dünyada beğeniyle tüketildiğini dile getirdi.

Ekarohit, “Tay sokak yemekleri dünyaca meşhur, tıbbi faydaları da var, bu yemeklerin ustalarını Ankara halkıyla buluşturuyoruz. Tay şeflerden biri de kendi evimden. Tayland’a giderseniz çok çeşitli sokak yemekleri tadabilirsiniz, acılıları da var, acısızları da.” dedi. Festivalde sokak yemekleri, otelin ana restoranı GreenHouse’da 9-12 Aralık’ta akşam 19.00-23.00 saatleri arasında ücret karşılığı (159 lira) müşterilere açık büfe olarak sunulacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi