MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yardım kermesi
Kültür-Sanat
5 Aralık 2019 Perşembe 12:55

Yardım kermesi

Ankara’da görev yapan büyükelçi ve diplomat eşlerinin oluşturduğu Spouses of Head of Mission (SHOM) üyeleri, yılbaşı kermesinde bir araya geldi. Geliri Türkiye’de faaliyet gösteren yardım kuruluşlarına aktarılacak olan etkinlikte, Almanya sefiresi Marion Erdmann, yeni yıl şarkıları söyledi.

SHOM üyeleri, İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Dominique Paravicini’nin eşi Fabienne Paravicini’nin ev sahipliğinde, İsviçre Büyükelçiliği rezidansında gerçekleşen yılbaşı kermesinde buluştu. Paravicini, dernek olarak amaçlarının Türkiye’deki yardım kuruluşlarına katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Derneğin 110 üyesi bulunduğunu belirten Paravicini, mülteciler, yardıma muhtaç çocuklar ve kadınlar gibi alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlara katkı sağladıklarını, dile getirdi. Yılbaşı kermesinden elde edilen gelirin bir kısmını Rehber Köpekler Derneği’ne bağışlamayı planladıklarını aktaran İsviçre sefiresi, yıl içinde çok sayıda etkinlik düzenlediklerini dile getirdi.

Etkinlikte Almanya sefiresi Marion Erdmann, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Türkçe yeni yıl şarkıları seslendirdi. Erdmann’a piyanoda CSO emekli piyanistlerinden Ayşe İdiz eşlik etti. Diğer katılımcılar da, Erdmann’la birlikte şarkı söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi