MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonlar Beştepe’de
Spor
30 Mart 2019 Cumartesi 14:34

Şampiyonlar Beştepe’de

Gençlerbirliği, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü futbolcularını ağırladı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, oyunculardan Selçuk Şahin, Mert Nobre ve Ahmet İlhan, konuklarla birlikte penaltı attı.

Spor Toto 1. Futbol Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, antrenman öncesinde Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübünü ağırladı. 6 sezon üst üste Görme Engelliler Ligi’nde şampiyon olan Çankaya Belediyesi sporcuları, Beştepe Tesisleri’nde, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile futbolculardan Selçuk Şahin, Mert Nobre ve Ahmet İlhan’la antrenman öncesi sohbet etti.

DİĞER BELEDİYELER RAKİP OLSUN

Görme Engelliler Spor Kulübü futbolcuları daha sonra, Selçuk Şahin, Nobre ve Ahmet İlhan’la penaltı atışı yaptı.

İbrahim Üzülmez, misafir sporcuların zor bir iş yaptıklarının farkında olduklarını belirtip, diğer belediyelerin de görme engelliler sporuna eğilerek, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübüne rakip olmaları gerektiğini söyledi.

YENİ ŞAMPİYONLUKLAR DİLİYORUZ

Ahmet Oğuz, “Belki de dünyanın en zor sporu. Böylesine zor bir sporda şampiyonluklar elde etmişler. Umarım başarıları daim olur, bu sezon da ipi göğüslerler” dedi. Ahmet İlhan ise “Ziyaret bizi çok mutlu etti. Gerçekten zor bir iş yapıyorlar. Biz de onlara ayak uydurmaya çalıştık ama ne kadar zorlandığımızı gördünüz. Çok başarılılar. Umarım, 7. şampiyonluğu yaşarlar” diye konuştu.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler takımının Teknik Direktörü Hasan Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, sezona iyi başlamak ve yeniden şampiyon olmak istediklerini aktardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi