MENÜ
Ankara 22°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lig maçına hazır oluruz
Spor
29 Mart 2019 Cuma 09:58

Lig maçına hazır oluruz

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, özel maçtaki oyunun ölçü olmayacağını söyledi.

Sarı-lacivertliler, Beştepe’deki buluşmada Gençlerbirliği’ne tek golle kaybederken, tecrübeli teknik adam, sakatlığı bulunan bazı oyuncuları Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışacaklarını dile getirdi. Ankaragücü, milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybederken, sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ortaya konan oyun ve alınan sonucun ölçü olamayacağını belirtti.

Gençlerbirliği’ne karşı iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını vurgulayan Kaplan, “İki dost kulüp arasında güzel bir karşılaşma oldu. Fazla süre alamayan oyuncularımızı görme fırsatı bulduk. Moulin ile Scarione’yi de oynatmak istiyorduk ama sakatlıkları ve hastalıkları nedeniyle şans veremedik. Moulin’in, MR’ı çekilecek, Scarione’nin de gribal enfeksiyonu vardı” dedi. Ligin 27. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesinde oynanan bu karşılaşmayı ölçü olarak değerlendirmemek gerektiğini söyleyen Kaplan, “Çoğu oyuncumuzu oynatmadık. Ayrıca milli takımlarına giden oyuncularımız var. Boyd ve Canteros’u da son 20 dakikada oynatarak riske atmak istemedik” diye konuştu.

Ankaragücü’nün iskelet kadrosunu oluşturan önemli oyunculardan Djedje ve Kitsiou’nun sakatlıklarının olduğunu söyleyen Kaplan, iki oyuncunun tedavilerine devam edildiğini belirtti. Kaplan, Fenerbahçe maçı öncesinde başka bir hazırlık maçı oynayamayacaklarını açıkladı.

 

DOĞRU VE İYİ YOLDAYIZ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Doğru ve iyi yoldayız” diye konuştu. Hafta içinde çok yoğun bir çalışma temposuna girdiklerinin altını çizen Üzülmez, “Eksiklerimizin olduğunu biliyorduk. Oyuncularımızın verdiği mücadele çok önemliydi. Hedefe doğru gidiyoruz ve iyi yoldayız” ifadesini kullandı.

Süper Lig’de mücadele eden Ankaragücü’ne karşı iyi oynamaya çalıştıklarını belirten Üzülmez, “Oyuncu kalitemize baktığımız zaman etkili bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bizim için önemli bir müsabakaydı. Centilmence hareketlerle geçen bir karşılaşma oynadığımız için mutluyum. Ankaragücü’ne de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

KAN BAĞIŞINA DESTEK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde teknik ekip ve 4 futbolcu, Kızılay Kan Bağışı kampanyasına destek verdi.  Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu’ndaki organizasyona, Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yardımcı antrenör Erhan Namlı, futbolcular Altay Bayındır, Kaan Uykur, Cebrail Karayel ve Ante Kulusic katıldı. Başkent ekibinin teknik kadrosu ve futbolcularının yanı sıra, eski milli halterci Halil Mutlu ile eski milli güreşçi Şeref Eroğlu da kampanyaya destek için okulda hazır bulundu. Ankaragücü Teknik Direktörü Kaplan, kampanyada kan bağış yapan tek isim oldu.

Tecrübeli teknik adam, bu tür organizasyonların önemine dikkati çekerek, “Vereceğimiz kanla hayatlar kurtulacak. Kan bağışı önemli bir olay. Milletimizin bu konuda duyarlı olması lazım. Bizler bu farkındalığı ortaya koymak için buradayız” ifadelerini kullandı. Kan bağışı kampanyasına destek veren isimler, okul bahçesinde öğrencilerle ve okul yetkilileriyle fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi