MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu istifa Ak Parti’nin uçuruma yuvarlandığını gösteriyor
Siyaset
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:06

Bu istifa Ak Parti’nin uçuruma yuvarlandığını gösteriyor

Gazetemizi arayan çok sayıda Ak Partili, Ak Parti’ye gönül verenler mesaj bombardımanına tutarak son bir gelişmeyi aktardı.

İstanbul’da Ak Parti’den asla vazgeçmeyecek bir ismin bile Ak Parti’den istifa ettiğini söyleyip görüşlerini dile getirdiler.

İSTANBUL’DA ÖNEMLİ BİR İSİM İSTİFA ETTİ

Gazetemize ulaşan Ak Partililer, İstanbul’da yaşayan Ceren Hanım’ın Ak Parti için canını veren, Cumhurbaşkanı için ölümüne mücadele eden bir isim olduğunu belirtti. Teşkilatlar tarafından tanınan ve seçimlerde sandık başında görev almasa bile sabahtan akşama kadar sandığın başından ayrılmayan, sandık sonuçlarını almadan sandığı terk etmeyen biri olarak tanımlanan Ceren Hanım’ın, bugün itibarıyla Ak Parti’den istifa ettiğini ve istifa belgesini de sosyal medyadan paylaştığını ifade ettiler. Ak Partililer, bu durumun Ak Parti’nin uçurumun eşiğinde olduğunun en önemli göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Eğer Ceren Hanım bile Ak Parti’den istifa etmişse, bu iş bitmiş demektir,” dediler.

GENEL MERKEZDEKİ KUŞATMA VE HALKLA BAĞLARIN KOPMASI

Ak Partililer, Sayın Cumhurbaşkanının etrafında ve genel merkezde kendisini kuşatan, gelişmelerden haberdar etmeyen, birçok olumsuzluğu örten ve sanki sorun yokmuş gibi gösteren ekipten kurtulmadığı sürece Ak Parti’nin sonunun hüsran olacağını öne sürdü. Ceren Hanım’ın itirazının, genel merkezdeki bu kuşatıcı yapıya yönelik olduğunu belirten Ak Partililer, “Ceren Hanım’ın Cumhurbaşkanı ile bir problemi yoktu. Ancak genel merkezdeki yapı, kimsenin oraya girme şansı olmadığı bir duvar örmüş durumda. Bu yapı, halkla Cumhurbaşkanı arasında büyük bir bariyer oluşturuyor,” dediler.

Bir an önce Cumhurbaşkanının bu duvarı yıkması ve halkla yeniden kucaklaşması gerektiğini savunan Ak Partililer, aksi halde Ceren Hanım’ın istifasının son ikaz niteliğinde olacağını düşündüklerini ifade ettiler. Ak Parti teşkilatlarından gelen bu feveran, partililerin isyanı olarak değerlendirilmelidir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi