MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1’inci Meclis’ten asker selamı
Gündem
1 Kasım 2019 Cuma 13:11

1’inci Meclis’ten asker selamı

Ankara Sanayi Odası’nın (ASO), ekim ayı meclis toplantısı, 1’inci Meclis Binası’nda düzenlendi.
Meclis üyeleri toplantıda ayağa kalkarak asker selamına durdu. Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne çok önemli kazanımlar elde edildiğini, büyük mesafeler alındığını söyleyen ASO Başkanı Nurettin Özdebir, sanayiciler olarak ülkenin bağımsızlığının ekonomik bağımsızlıkla sağlanacağını bildiklerini ve bu düsturla bıkmadan, yorulmadan üretmeye ve katma değer yaratmaya devam edeceklerini belirtti. Özdebir, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyinde barış koridoru oluşturmak için bulunduğunu belirterek şunları kaydetti:

YERLİLİK VE MİLLİLİK

“Hepimizin y
eniden kendimize gelip yeni bir şevkle ve heyecanla bu vatan için çalışmamız lazım. Sizlerden bir kez daha oturduğunuz sıralarda oturanların neler yaşadıklarını, nasıl mücadele verdiklerini hatırlamanızı istiyorum.
Barış Pınarı Harekatı ile gördüğümüz, savunma sanayisindeki büyük hamleler ve kendi üretmiş olduğumuz savunma silahları ve gelen başarı. Hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz, yerlilik ve millilik. Bugün Avrupa Birliği ülkeleri harekattan dolayı silah ambargosuyla tehdit ediyorlar ama artık önemli ölçüde kendi kendine yeten bir savunma sanayisi olan ülkemizde bu ambargolar bizleri etkilemiyor. Çünkü biz artık kendimiz üretiyoruz.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi