Başkentliler, metro çalışmaları nedeniyle ASKİ önüne kurulan şantiye yatakhanesine tepki gösterince ASKİ yetkilileri, “200 metre ilerideki AKM alanına taşınsın” teklifinde bulundu.
Keçiören metrosu çalışmaları sırasında Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) önüne kurulan şantiye yatakhanesi, ASKİ yetkilileri ile vatandaşlardan tepki görmeye devam ediyor.
Başkentlilerin şantiye yatakhanesi nedeniyle ASKİ’ye çok sayıda şikayette bulunduğu belirten yetkililer, metro çalışmasını yürüten firmaya yeni bir teklifte bulundu.
CAN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
Yetkililer yatakhanenin, bulunduğu Kazım Karabekir Caddesi üzerinden alınarak, 200 metre ilerideki AKM içerisine kurulması halinde sıkıntının ortadan kalkacağını savundu. Yatakhanede çalışan işçilerin can güvenliğini de düşündüklerini belirten yetkililer, “İşçilerin şu an kalmak zorunda olduğu yer kazaya davetiye çıkartıyor. En kısa zamanda bu yatakhanenin AKM içerisinde bulunan boş alana alınması gerekiyor. Bir aracın hızla yatakhaneye çarpması, üzücü sonuçlar doğurabilir” dedi.