Dikmen’de yol kontrolü yapan polis ekipleri bir aracı durdumak istedi. İhtara uymayarak kaçmaya başlayan araçta bulunan hırsızlar Mamak’ta bir gecekondudan içeri girdi. Zanlılardan biri yaralı olarak yakalandı. Diğer ikisi kaçtı.
BAŞKENT’te polisin “dur” ihtarına uymayan hırsızlık zanlılarının aracı gecekonduya çarparak kaza yaptı. Kazada, üç kişi oldukları tahmin edilen zanlılardan biri yaralı olarak yakalandı, iki kişi ise kaçtı. Dikmen’de 06 E 6044 plakalı otomobil, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Doğukent Caddesine çıkan otomobil, Mamak Akşemsettin Mahallesi 1106. Sokak’ta camcı olarak kullanılan gecekonduya çarptı.
Arac iki gün önce çalınmış
Kazada, otomobilde bulunan Sezer S. (27) yaralı olarak yakalandı. Sezer S. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, üç kişi oldukları tahmin edilen hırsızlardan ikisi ise kaçmayı becerdi. Polis, kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığını bildirildi. Dikmen’deki bir perdeciden hırsızlık yapmak için kullanılan aracın, iki gün önce Balgat’dan çalındığı öğrenildi.