MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“Güllü” Lakaplı Gül Tut’un Ölümüyle İlgili Soruşturma Sürüyor
Asayiş
30 Eylül 2025 Salı 10:49

“Güllü” Lakaplı Gül Tut’un Ölümüyle İlgili Soruşturma Sürüyor

Yalova’da evinin terasından düşerek yaşamını yitiren “Güllü” lakaplı şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili tüm iddiaları titizlikle araştırıyor.

Yalova’da evinin terasından düşerek yaşamını yitiren “Güllü” lakaplı şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili tüm iddiaları titizlikle araştırıyor.

Olay yerinde kurulu yapay zekâ özellikli güvenlik kameralarının incelenmesinde, sistemin ses ve hareket odaklı kayıt yaptığı ve videodaki bazı kesintilerin bundan kaynaklandığı belirlendi. Görüntüler, detaylı inceleme için Bursa Bölge Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi. Çevredeki diğer kameralar ve komşularla yapılan görüşmelerde ise olay günü herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı kaydedildi.

Tut’un daha önce evin kaygan zemininden düşerek hastaneye başvurduğu ve polis ifadesinde bu durumu aktardığı öğrenildi. Olay anında evde yalnızca kızı ve bir arkadaşının bulunduğu, başka bir kişiyle ilgili herhangi bir delil bulunmadığı bildirildi. Otopsi sırasında da darp izine rastlanmadı. Alkol veya uyuşturucu etkisiyle ilgili kan ve numune incelemeleri ise Bursa Adli Tıp Kurumu’nda sürüyor.

Şarkıcının oğlu Tuğberk Yağız Gülter, annesinin İstanbul’daki evde uyurken ablasının arayarak “Annem düştü, ambulanslar burada” dediğini anlattı. Gülter, annesinin evde Roman havası çaldığını ve camı açmaya çalışırken kayarak düşmüş olabileceğini, annesinin intihar etme veya başka bir şekilde düşme ihtimali olmadığını belirtti.

Gül Tut’un kızı Tuğyan Ülkem Gülter de annesinin dans ederken ayağını kaydırarak açık camdan düştüğünü ifade etmişti. 52 yaşındaki Gül Tut, 26 Eylül’de Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki 5. kattaki evinin terasından düşerek hayatını kaybetmiş, cenazesi İstanbul’da toprağa verilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi