MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sefa Kuran Kursundan Aydemir’e teşekkür ziyareti
Eğitim-Bilim
26 Temmuz 2024 Cuma 21:47

Sefa Kuran Kursundan Aydemir’e teşekkür ziyareti

Ankara Çukurambar’da bulunan Sefa Kur’an Kursu, Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kur’an kursunun yöneticileri ve stajyerleri, Aydemir’in çalışmalara ve öğrencilere verdiği manevi destekten dolayı minnettarlıklarını ifade ettiler.

MANEVİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Kur’an kursu yöneticileri, İbrahim Aydemir’e kursa verdikleri desteğin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladılar. Bu destekten dolayı Aydemir’e hem teşekkürlerini ilettiler hem de minnettarlıklarını ifade ettiler. Yöneticiler, bu tür desteklerin Kur’an kurslarına, gençlerin ve halkın ilgisini de artırdığını belirttiler.

KUR’AN KURSLARI HAYATIN KENDİSİDİR

İbrahim Aydemir, teşekkür ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kur’an kurslarının kendileri için hayati bir öneme sahip olduğunu belirtti. “Kur’an kursları, bizler için hayatı tarif eden, hayatın bizzat kendisi olan mekanlardır. Kur’an kursları ve orada emek verenler, ders görenler bizim gözbebeğimiz, göz nurumuzdur. Onlarla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Her daim yolları, izleri açık olsun” ifadelerini kullandı. Aydemir, Kur’an kurslarının önemine vurgu yaparak, bu tür eğitim kurumlarına her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu anlamlı ziyaret, hem Sefa Kur’an Kursu’nun yöneticileri ve stajyerleri için hem de İbrahim Aydemir için önemli bir buluşma oldu. Manevi destek ve dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi