MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Orgill’den gollü selam
Spor
12 Eylül 2019 Perşembe 12:17

Orgill’den gollü selam

Ankaragücü’nün forveti Dever Orgill, milli takımda gollerini atmaya devam ediyor. Concacup Uluslar Ligi’nde Jamaika, deplasmanda Guyana’yı 4-0 yenerken, Jamaika’nın 3 ve 4. golünü, sarı-lacivertli ekibin oyuncusu Dever Orgill kaydetti.

Maça 11’de başlayan ve 6 numaralı forma ile sahaya çıkan Orgill, Jamaika’nın 2 golüne imza koydu. Jamaika’nın diğer iki golünü ise Elvis Powell attı. Orgill, Ankaragücü’ndeki başarılı performansının ardından, yeniden ulusal takıma çağrılmaya başlamıştı.

RAKAMLAR İYİ DEĞİL

Spor Toto Süper Ligin ilk 3 haftasını 5 puanla geçen Ankaragücü’nün, iyi sonuçlar almasına rağmen rakamsal anlamda oldukça sıkıntılı olduğu gözlendi. Ankaragücü, topa sahip olma oranında yüzde 41 ile (16.), şut atma konusunda 9.3 ile (16.) isabetli şutta 2.6 oranıyla (17.) kalesine gelen isabetli şutta 5.3 ile (5.), net gol pozisyonunda, yüzde bir ile (17.) ve topla buluşmada yüzde 14.6 ile (16.) sırada. Ankaragücü, Futbol Federasyonu’na ara transfer dönemine kadar mücadele edeceği oyuncu listesini verdi. Transfer yasağını kaldıramayan sarı-lacivertliler, 25 kişilik bir liste sundu. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Denizlispor 27 kişilik listelerini verirken, diğer takımların hepsi 28 kişilik liste sundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi