MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hedef unvanı korumak
Spor
7 Eylül 2019 Cumartesi 12:04

Hedef unvanı korumak

Türkiye’nin ev sahipliğinde 2017’de yapılan Avrupa Ampute Şampiyonası’nda birinci olan Ampute Futbol Milli Takımı, 2020’de Polonya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda başarı elde etmek için inanç ve azimle çalışıyor.
Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren milli takım, hedeflerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Takımın eski kaptanı yeni teknik direktörü Osman Çakmak, “Ampute futbolu dünyada Türkiye’den sorulur” sloganıyla yola devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Bu yolda dünya 2.’si ve 3.’sü olduk. Avrupa şampiyonluğunu kazandık. Polonya’daki turnuvaya 16 takım katılacak. Biz Avrupa şampiyonu olarak gidiyoruz. En üstte bayrağımız var. Biz dağda da sahada da mücadele ederiz. Türk halkı bizden başarı bekliyor. Gün geçtikçe kendimizi yeniliyoruz. Daha önce bireysel yeteneklerimizle ön plandaydık, şimdi takım oyunuyla. Bir şeye inanmıyorsan her şeyini kaybedersin. Önce inanmak lazım.”
Şampiyonluk kupasının Türkiye’ye gelmesi gerektiğini vurgulayan Çakmak, “Kupanın en büyük adayı biziz. Allah nasip ederse planladığımız doğrultuda ilerlersek, alttan gelen arkadaşları diğer arkadaşlarımızla aynı seviyeye getirirsek mükemmel işler olur. Herkes Türk bayrağını en üste koymak zorunda. Avrupa’da 1 numarayız, dünyada da 1 numara olacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi