MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nazif Hoca İz Bırakarak Göçtü
Eğitim-Bilim
20 Ağustos 2024 Salı 13:53

Nazif Hoca İz Bırakarak Göçtü

AK Parti kurucularından, Türkiye Yazarlar Birliği üyesi, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan’ın vefatı, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı.

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Gürdoğan’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayarak, “Kelimenin tam anlamıyla aydın tarifine oturan değerli hocamızın kaybı, ülkemiz için büyük bir kayıptır,” dedi. Aydemir, Gürdoğan’ın yazıları ve fikirleriyle milletin gönlünde yaşamaya devam edeceğini ifade etti.

TÜRKİYE FİKİR DÜNYASINDA DERİN BİR KAYIP

Aydemir, Ersin Nazif Gürdoğan’ın milli duruşu ve aydın kimliğiyle, Türkiye’nin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olduğunu belirtti. Hocamızın düşünce ve yazı dünyasında derin bir iz bıraktığını ifade eden Aydemir, “Onun kaybı, fikir ve yazı hayatımızda büyük bir eksiklik yaratacak” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE AK PARTİ’YE BAŞSAĞLIĞI

Taziye mesajında, İbrahim Aydemir, AK Parti’nin kurucularından olan Gürdoğan’ın anısına, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Ak Parti camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır dileyen Aydemir, “Mekanı cennet, makamı âli olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi