MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyük bir hikâye yazmaya hazırız
Ekonomi
11 Temmuz 2019 Perşembe 11:01

Büyük bir hikâye yazmaya hazırız

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Belma Yılmazyiğit ve kurul üyeleri, ‘İhracatçı Kadınlar Projesi’ kapsamında çeşitli temaslarda bulundu.

Mart ayında göreve başlayan ve çalışmalarını Ankara Sanayi Odası (ASO) koordinatörlüğünde sürdüren kurul, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı ziyaret etti. Kadın ve genç girişimcilerle ilgili çok sayıda proje üzerinde çalıştıklarını aktaran Yılmazyiğit, “Ankara’daki tüm kadın girişimcileri kapsayan TOBB çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan kadın girişimcilerimizin sayısını artırırken, diğer yandan da girişimci kadınlarımıza dokunarak onları ihracatçı yapmayı hedefliyoruz. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için kadınlar olarak bize de büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Sayın bakanımızın önderliğinde Ankaralı kadın girişimciler olarak ‘İhracatçı Kadınlar Projesi’yle büyük bir hikâye yazmaya hazırız” dedi.

ANKARA PROJELERİNE DESTEĞE HAZIRIZ

Yılmazyiğit ve kurul üyeleri daha sonra Ankara Valisi Vasip Şahin’i de ziyaret etti. Ziyarette, Vali Şahin’e Ankara ile ilgili her türlü projede destek olmaya hazır olduklarını vurgulayan Yılmazyiğit, bazı platformlarda görev almak istediklerini ifade etti. Kurulun bazı projeleri hakkında da bilgi veren Yılmazyiğit, Vali Şahin’den çalışmalarına destek istedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi