MENÜ
Ankara 29°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yol boyu kaçak döküm
Sağlık-Yaşam
25 Ocak 2018 Perşembe 13:02

Yol boyu kaçak döküm

Çevre Yolu ile Karşıyaka Mezarlığı arasındaki araziden geçen 1668’inci Cadde boyunca kaçak moloz ve hafriyat dökümü yapılıyor. Durumdan şikâyetçi vatandaşlar, denetimlerin artırılmasını istiyor.

Ankara’da kaçak moloz ve hafriyat dökümü devam ediyor. Çevre Yolu ile Karşıyaka Mezarlığı arasında kalan 1668’inci Cadde, son dönemde yapılan kaçak moloz ve hafriyat dökümleri yüzünden çöplüğe döndü. Büyükşehir Belediyesi’nin döküm alanlarına 20 TL vermek ya da ilçe belediyelerine çuval başına 2 ila 4 TL ücret ödemek istemeyenler, ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatlardan çıkan molozları cadde boyunca boş buldukları alana atıyor.

CEZALANDIRILMALI

Boş arazideki moloz ve hafriyat yığınları arasında, inşaat malzemesinden evsel çöplere, eski mobilyalardan tesisat malzemelerine, plastik atıklardan alkol şişelerine kadar çok sayıda atık bulunuyor. Yol kenarındaki çöp yığınlarının sebep olduğu görüntü ve çevre kirliliğine dikkat çeken vatandaşlar, denetimlerin artırılmasını ve kaçak döküm yapanların cezalandırılmasını istiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi