MENÜ
Ankara 29°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeşilevler fay hattı
Gündem
28 Kasım 2014 Cuma 10:28

Yeşilevler fay hattı

ANKARA GAZETESİ / BEDAŞ ve Başkentgaz’ın altyapı çalışması sonrası şantiye alanına dönen yola 3 aydır asfalt atılmasını bekleyen Yeşilevler Mahallesi sakinleri, isyan etti: “Yolda yaklaşık 300 metre yarık var. Yağmur yağdığında şelale gibi çamur akıyor.”

ANKARA / Yenimahalle’ye bağlı Yeşilevler Mahallesi 794. Sokak’ta, BEDAŞ ve Başkentgaz’ın üç ay önce yaptığı altyapı kazıları, bölgeyi şantiye alanına çevirdi. 
Elektrik ve doğalgaz hattı için yapılan kazılar nedeniyle yolda yaklaşık 300 metre uzunluğunda yarık oluşurken, çevre sakinleri tüm şikayetlerine rağmen yolun asfaltlanmamasına tepki gösterdi.
İlgili kurumlara üç aydır yolun asfaltlanması için başvuruda bulunduklarını dile getiren Kenan O., yağışların ardından sokaktaki yarığın daha derinleştiğini söyleyerek, şöyle konuştu:

YAĞIŞLI HAVALARDA GİREMİYORUZ

“Elektrik ve doğalgaz hatları çekildikten sonra sokağa bir daha uğrayan olmadı. Yağmurlu havalarda sokağa arabayla girmemeye çalışıyoruz. Çünkü çamura bulanan yolda nerenin yarık olduğunu kestirmek zor oluyor. Köy yoluna dönen sokağın, eski haline dönmesini istiyoruz.”

SU GİBİ ÇAMUR AKIYOR

Mahalle sakinleri de 794. Sokak’a ‘çamur şelalesi’ benzetmesi yaparak, şu ifadeleri kullandı:
“Yağmur yağdığında şelaleden su akar gibi yoldan çamur akıyor. Yağmur suyu, sokağın üst kısmındaki çöpleri önüne alıyor ve yarığı derinleştirerek yolun alt kısmına çamur taşıyor.”ANKARA / 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi