MENÜ
Ankara 19°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni bulvarda mutlu son
Sağlık-Yaşam
28 Aralık 2017 Perşembe 09:53

Yeni bulvarda mutlu son

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Sabancı-Bağlıca bağlantı yolu, ilk günden bölge trafiğine büyük rahatlık kazandırdı. Başkan Mustafa Tuna, “Daha önce sözünü verdiğimiz tarihte bulvarın açılışını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın geçtiğimiz hafta açıkladığı tarihte biten Sabancı Bulvarı’nı Bağlıca Bulvarı’na bağlayan 5 bin 250 metrelik bulvar hizmete girdi. Başkan Mustafa Tuna yeni bulvar için, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98., Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81. sene-i devriyesi olan 27 Aralık tarihini vermişti.

5 GİDİŞ 5 GELİŞ

Söz verilen tarihte açılan, Bağlıca–Sabancı bulvarları bağlantı yolu, Etimesgut-Bağlıca ve Çayyolu bölgelerindeki trafiği ciddi oranda rahatlatacak. Nüfus yoğunluğu her geçen gün artan bu bölgelerde Eskişehir Yolu’na alternatif olarak hazırlanan, Sabancı Bulvarı’nın devamından Zırhlı Birlik Tümen Komutanlığı içerisinden geçen ve Bağlıca Bulvarı’na bağlanan 5 bin 250 metrelik yol, 50 metre genişliğinde, emniyet şeritleriyle birlikte 5 gidiş, 5 geliş olarak yapıldı. Sabancı Bulvarı’nın sonundan başlayan ve yonca kavşakla mevcut yollarla birleşen yeni bulvarda, toplam 6 adet köprü de bulunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi