MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşlı kadını eşyalarıyla sokağa attılar
Asayiş
11 Ağustos 2017 Cuma 12:20

Yaşlı kadını eşyalarıyla sokağa attılar

Adana'da ev kiralarını ödeyemeyen 70 yaşındaki Suna Şen ile kızı ve 3 torunu, ev sahibi tarafından kamyonet kiralanarak eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.
Olay, Seyhan ilçesindeki Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallenin farklı sokaklarındaki evlerde oturan Suna Şen ile eşi tarafından terk edilen Ayşe Çiftçi, 5 ay kira ödemeyince 2 gün önce ev sahibi tarafından kamyonet kiralanarak eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.
Suna Şen, eşyaları çalınmasın diye gece gündüz uyumadıklarını ve şehir dışında yaşayan 6 çocuğunun kendilerine bakmadığını dile getirdi. Kendi ev kirasının ayda 500, kızının ise 450 lira olduğunu söyleyen yaşlı kadın, bir eve yerleşmek için hayırseverlerden yardım istedi.
10 yaşındaki torunu Elif'in sıcaklar nedeniyle boynunda yaralar çıktığını ifade eden Suna Şen'in eşyalarıyla birlikte çaresiz bekleyişi devam ediyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi