MENÜ
Ankara 39°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vali boş durmuyor
Gündem
12 Ekim 2010 Salı 03:49

Vali boş durmuyor

ANKARA Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara’da “112 Acil Çağrı Sistemi”i en kısa sürede hizmete geçireceklerini belirterek, bu sistemle bütün kurumların tek merkezde toplanacağını, vatandaşın başı ağrıdığında da elektrikleri kesildiğinde de evinde yangın çıktığında da hastalandığında da anında iletişim kurabileceğini bildirdi.

Yüksel, 100. Yıl Çarşısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda  gerçekleştirilen 2010 yılı III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda  yaptığı konuşmada, İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının eskiden yılda 4 kere  yapılırken, Bakanlar Kurulu Kararı’yla artık yılda 3 kez gerçekleştirildiğini  söyledi.
Vali Yüksel, MOBESE olarak bilinen “Kent Yönetimi Güvenlik Sistemi”ni  Ankara’da başarıyla uyguladıklarını ve bu sisteme ek olarak ikinci bir proje  planladıklarını söyledi. Yüksel, bu projeye ilişkin şu bilgileri verdi:
“Ankara’da 112 Acil Çağrı Sistemi’ni en kısa sürede hizmete geçireceğiz.  Bu sistemle vatandaş, başı ağrıdığında da elektrikleri kesildiğinde de evinde  yangın çıktığında da hastalandığında da anında iletişim kurabilecek. Devletin  insanlarla buluşabileceği en güzel sistemlerden biri bu. Vatandaş evinde  elektrikleri kesildiğinde TEDAŞ’ı arıyor. 4 saat telefonun açılmasını bekliyor  ama telefona cevap veren yok. Böyle bir şey olabilir mi? Vatandaşla buluşamayan,  onun taleplerini yerine getiremeyen bir anlayışı asla kabul etmiyoruz ve bunu  Ankara’da en kısa sürede gerçekleştireceğiz. 112 Acil Çağrı Sistemiyle bütün  kurumlar tek merkezde toplanacak.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi