MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Umur Talu'ya 'emeklilik' baskısı
Gündem
25 Ağustos 2009 Salı 07:20

Umur Talu'ya 'emeklilik' baskısı

Sabah yönetimi, Umur Talu'dan ''emekli olmasını'' istedi. Talu ne dedi?

Çalık Grubu'na ait Sabah Gazetesi yeni döneme hazırlanırken, ''muhalif'' gazetecileri de bünyesinden arındırıyor. Zaman, Yeni Şafak, Star ve Taraf gibi AKP'nin yayın organlarından transferler gerçekleştiren gazete, Umur Talu'yla da yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
 Sabah yönetimi, yazarı Umur Talu'ya ''emeklilik hakkının doğruğunu'' hatırlattı. İddiaya göre, Berat Albayrak, Talu'ya ''Emekli olmanızı istiyoruz'' dedi. Talu da bunun üzerine, ''Yasal haklarımı almam için gereken işlemleri yaptırın'' ifadesini kullandı.

Talu'ya yönelik bu tavra kızan gazetenin Yayın Koordinatörü Şule Talu'nun da eşiyle birlikte kurumdan ayrılacağı ve Habertürk Gazetesi'ne geçeceği iddia edildi. Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Talu çiftiyle yaptığı ''tatil'' sohbetini de köşesine taşıdı. Altaylı'nın bu tavrı, dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi