MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ukrayna: Bir ülke teknolojiyi kopyalamış olabilir
Dünya
16 Ağustos 2017 Çarşamba 09:57

Ukrayna: Bir ülke teknolojiyi kopyalamış olabilir

Yujnoe Genel Müdürü Aleksandr Degtyarev, bir ülkenin Kuzey Kore'nin ihtiyaç duyduğu motorları Kuzey Kore için kopyalamış olabileceğini söyledi.

New York Times'ın Kuzey Kore'nin Ukraynalı füze şirketi Yujmaş tarafından üretilen füze motorlarını yasa dışı yollardan satın alabileceği yönündeki haberini değerlendiren Ukraynalı füze motoru üreticisi Yujnoe Genel Müdürü Aleksandr Degtyarev, bir ülkenin söz konusu motorları Kuzey Kore için kopyalamış olabileceğini ifade etti.

Ukrayna basınına konuşan Degtyarev, "Hiçbir çalışanımızın Kuzey Kore'de füze motoru üretilmesi için yardım sunmadığından eminim. Zira Ukrayna yapımı füze motorları dünya genelinde büyük takdir görüyor ve yaygın olarak kullanılıyor. Belki de söz konusu motorları kopyalamayı başarmışlardır" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi