Filistin Caddesi’nde hizmete giren Tren’in açılış gecesinde Serdar Ortaç ve Demet Akalın sahne aldı. İkili birbirinden hareketli şarkılarıyla Ankaralıları coşturdu.
Birçok şehirde farklı konseptlerle eğlenceseverlerin karşısına çıkan Tren, Ankara’da da açıldı. Açılış gecesinde ünlü şarkıcılar Serdar Ortaç ve Demet Akalın sahne aldı. İkili birbirinden hareketli şarkılarıyla Ankaralıları coşturdu. Sahneye ilk olarak Demet Akalın çıktı. En güzel şarkılarını Ankaralılar için söyleyen Akalın, dansçıları eşliğinde eğlenceli bir şova imza attı.
Gecenin diğer konuğu ise Serdar Ortaç oldu. Şarkıcı kariyeri boyunca bir imza attığı bir çok şarkıyı Ankaralılar için söyledi. Sahnede nostalji yapan Ortaç, son dönemin hit şarkıları İki Deli, Gıybet gibi şarkılarını da Ankaralılarla birlikte söyledi.