MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Toplu taşıma ücretsiz olsun
Sağlık-Yaşam
15 Eylül 2017 Cuma 10:49

Toplu taşıma ücretsiz olsun

Başkent’te pazartesi günü okulların açılmasıyla büyük bir trafik yükü oluşacağına belirten Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya, 18 Eylül’de İstanbul’da toplu taşıma araçlarının 06.00-13.00 saatlerinde ücretsiz hizmet vermesine yönelik kararın Ankara’da da uygulanması

Başkent’te pazartesi günü okulların açılmasıyla büyük bir trafik yükü oluşacağına belirten Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya, 18 Eylül’de İstanbul’da toplu taşıma araçlarının 06.00-13.00 saatlerinde ücretsiz hizmet vermesine yönelik kararın Ankara’da da uygulanması önerisinde bulundu. Konuyla ilgili Meclis’e önerge vereceklerini de kaydeden Yılmazkaya, “Ankara pazartesi günü tam anlamıyla bir trafik kaosuyla karşı karşıya kalacak. İnsanların toplu taşımayı tercih etmeleri trafiği bir nebze olsa da rahatlatacaktır. Büyükşehir Belediyesi de İstanbul’daki gibi ücretsiz olması yönünde karar almalıdır” diye konuştu.

ASFALT ÇALIŞMALARI SON GÜN BIRAKILDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin pazar günü bitirileceğini açıkladığı asfalt çalışmalarını da eleştiren Doğan Yılmazkaya, “2 ay öncesinden yapılabilecek çalışmayı son günlere bırakmaları plansızlığın göstergesi. 4 gündür ana arterlerde trafik felç olmuş durumda. Önceki akşam meclis çıkışı Büyükşehir Belediyesi’nden Ankara Kalesi’ne gitmek isterken dönmek zorunda kaldım. Neden son güne bırakıyorlar. Günlük iş yapıyorlar. İnsanlar tatildeyken yapsalardı daha iyi olmaz mıydı” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi