MENÜ
Ankara 35°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ticaret Bakanlığı'ndan yemek organizasyonuyla ilgili açıklama
Gündem
27 Kasım 2021 Cumartesi 21:12

Ticaret Bakanlığı'ndan yemek organizasyonuyla ilgili açıklama

Ticareet Bakanlığı, bazı basın-yayın organlarında sektörel bir derneğin yemek organizasyonuyla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Bugün sosyal medyada ve bazı basın-yayın organlarında sektörel bir derneğin yemek organizasyonuyla ilgili bazı görüntüler yer almış ve bu görüntüler Bakanlığımızla ilişkilendirilmeye çalışılmıştır.

Bahsi geçen yemek organizasyonu ve ortaya çıkan görüntünün Bakanlığımız tarafından desteklenmesi kesinlikle söz konusu değildir.

Ticaret Bakanlığı'nın “yemek organizasyonu ve eğlence” gibi bir desteği bulunmamaktadır.

Adı geçen derneğin kendi inisiyatifi ile düzenlediği anlaşılan, Bakanlığımızla ve Bakanlığımızın verdiği desteklerle hiçbir ilgisi bulunmayan söz konusu etkinliğinde ortaya çıkan görüntünün Ticaret Bakanlığıyla ilişkilendirilmesinin maksatlı olduğu değerlendirilmektedir.

Bununla birlikte; Bakanlığımızın onayı ve bilgisi dışında Bakanlık logosunu kullananlar hakkında da gerekli idari incelemeler başlatılacaktır.

Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi