MENÜ
Ankara 36°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Teleferik bakımı 6 Nisan’a uzadı
Sağlık-Yaşam
2 Nisan 2018 Pazartesi 10:39

Teleferik bakımı 6 Nisan’a uzadı

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda 5 Mart’ta başlayan ve 30 Mart’ta sona ermesi planlanan ağır bakım çalışması, 6 Nisan’a kadar uzatıldı.

Teleferik hattı üzerindeki eskiyen veya zarar gören her türlü materyalin tamir edildiği veya yenilendiği çalışmaların uzatılmasına ilişkin bilgi veren yetkililer, “Hat üzerindeki en küçük vidaya kadar değiştirilen ağır bakım çalışmaları kapsamında, kötü kullanım nedeniyle zarar gören vagonlarımızı da yeniliyoruz. Bunun yanında yaz ve kış şartları nedeniyle deforme olan kablolar da değiştiriliyor. Başkentlilerimizin güvenliği ve konforu için çalışmalarımızı bir süre uzatmak zorunda kaldık” açıklamasını yaptı.

AFİŞ VE ANONSLA BİLGİ

Toplu taşıma amaçlı ilk teleferik hattı olma özelliğine sahip ve toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki hatta vatandaşların mağdur olmaması için güzergâh üzerindeki yolcuların bakım süresince, Yenimahalle Metro İstasyonu’ndan Şentepe’ye kadar EGO otobüsleriyle taşındığını ve 6 Nisan’a kadar da bu imkanın devam ettirileceğini ifade eden yetkililer, “Metro ve Ankaray’da hem afiş hem de anonslarla vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendiriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi