MENÜ
Ankara 16°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sünnet şöleni
Sağlık-Yaşam
25 Temmuz 2017 Salı 12:15

Sünnet şöleni

Yenimahalle Belediyesi, 776 miniği sünnet ettirdi. Yakacık Mesire Alanı’nda düzenlenen Sünnet Şöleni’nde Sinan Aydın, Mustafa Taş ve Neşe Dilekçioğlu, en güzel şarkılarını çocuklar için söyledi.
DJ Hüseyin Döner’in sunuculuğunu yaptığı şölende, alandaki tüm çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımıza uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum. Evlatlarınızın sünnetini gördünüz, inşallah mürüvvetlerini de görürsünüz. Bu pırıl pırıl çocuklarımızın yolları açık olsun. Ailelerine, ülkesine, milletine hayırlı evlat olmalarını diliyorum” diye konuştu.
Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Neşe Dilekçioğlu, türküleriyle şölene damgasını vurdu. Mesire alanın içerisinde yer alan oyun parklarında keyifli dakikalar geçiren minikler, alana kurulan şişme oyun alanının da tadını çıkardı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi