MENÜ
Ankara 32°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Saat ilgi görüyor
Gündem
14 Şubat 2011 Pazartesi 09:29

Saat ilgi görüyor

Saatin artık ihtiyaç olmaktan çıkıp bir zevk haline geldiğini belirten Murat Saat’in sahipleri Murat ve Ali Ursavaş, “Saat, sevgililer günü için sık tercih edilen bir hediye. Özellikle kadın saatlerinde kullanılan swarovski taşlar, önemli bir takı cazibesi yarattı ve büyük ilgi görüyor” dedi.

25 yıldır Ulus’taki Alsancak Çarşısı’nda hizmet veren baba oğul, “Sektörde geçirdiğimiz 40 yılı aşkın sürede vitrinimizde pek çok değişiklik oldu. Ancak son 10 yıldaki çeşitlilik hiçbir zaman yaşanmadı” diye konuştu. 

Meslekteki 40. yılı dolayısıyla bir teşekkür belgesi alan Ali Ursavaş, “Ankara halkına daha iyi hizmet verebilmek için marka yelpazemizi zenginleştirdik. Ürünlerimizi en uygun fiyatlarla satmak için çabalıyoruz” dedi.

Aşkla ilişkisi

Saatin en anlamlı hediyelerden birisi olduğunu anlatan Murat Ursavaş, “Çünkü aşk ile zaman arasında özel bir bağ vardır. Aşkın zamanı tersine akar” dedi. Ursavaş 
AnkaraHürriyet’e yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Sevgi ve aşktan bahsedildiğine, hep bu kavramlar ile zaman arasında bir bağlantı olduğunu düşündüm. Çünkü aynı anda hem ileriye doğru yaşadığınız bir süreç var, hem de bir kronometre gibi geriye giden bir sayaç. 

Duygunun ifadesi

Bugün markaları ve kullanım amaçları ile saatler çeşitlendi renklendi. Aslında hediye olarak saati seçen bir insanın hem kendi duygularını karşısındakine yansıtması, hem de karşısındaki insanın duygularını anlayabildiğini göstermesi için çok sayıda alternatif bulunuyor. 

Örneğin bir erkek için klasik bir saati tercih edebileceğiniz gibi, fonksiyonel bir elektronik saati de tercih etmeniz mümkün. Ya da 
spor bir saat. Kadınlarda durum biraz daha farklı. Artık giyimlerine özen gösteren kadınlar, saati zamanı gösteren bir makinadan çok kıyafetlerini tamamlayan bir aksesuar olarak kabul ediyorlar. Dolayısıyla bir kadına hangi tarz saat alırsanız alın, birlikte kullanabileceği bir elbisesi mutlaka vardır.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi