MENÜ
Ankara 37°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rıdvan Akar Beşiktaş'tan gönderildi
Gündem
9 Nisan 2017 Pazar 10:55

Rıdvan Akar Beşiktaş'tan gönderildi

Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar, Trabzonspor maçı sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamalar gerekçesi ile siyah-beyazlı kulüpten gönderildi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 4-3 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar twitter hesabı üzerinden, "Biz hakemi de faulleri de yeni statları da gömeriz..." paylaşımında bulundu.

Bu paylaşım sonrası Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "İletişim Direktörümüz Rıdvan Akar'ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı ifadeler kulübümüzün resmi görüşünü ve duruşunu yansıtmamaktadır. Yaşanan bu üzücü hadise neticesinde Rıdvan Akar ile yollarımızı ayırma kararı aldığımızı belirtir, Sayın Akar'a bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetler ve özverili çalışmaları sebebiyle teşekkür ederiz" denildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi