MENÜ
Ankara 11°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pençe-Kilit şehitleri memleketlerine uğurlandı
Gündem
13 Ocak 2024 Cumartesi 15:07

Pençe-Kilit şehitleri memleketlerine uğurlandı

Pençe-Kilit bölgesinde askeri üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda yapılan törenle memleketlerine uğurlandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir askeri üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu ve 20 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki terörist saldırısında şehit olan P.Ütğm. Gökhan Delen, P.Uzm.Çvş. Serkan Sayin, P.Uzm.Çvş. Hakan Gün, P.Uzm.Çvş. Ahmet Köroğlu, P.Söz. Er Müslüm Özdemir, P.Söz. Er Kemal Batur, P.Söz. Er Emrullah Gülmez, İs.Söz. Er Murat Atar ve İs.Söz. Er Muhammed Tunahan Evcin için Şırnak’ta tören düzenlendi.

23’üncü Piyade Tümen Komutanlığındaki törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile katıldı. Düzenlenen törenin ardından şehit askerler defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi