MENÜ
Ankara 30°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Otobüsler kışa hazır
Gündem
17 Kasım 2016 Perşembe 14:44

Otobüsler kışa hazır

EGO Genel Müdürlüğü, kent içi toplu taşımada hizmet veren bin 716 otobüsün ‘kış’ koşullarına uygun hale getirildiğini bildirdi.

1 Aralık’ta başlayacak olan ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ öncesinde otobüslerin yazlık lastiklerinin çıkarılarak, kışlık lastiklerinin takıldığını ifade eden EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu özetle şunları söyledi: “Otobüs lastiklerini karlı, buzlu ve yağışlı yol şartlarına uygun hale getirdik. Otobüslerdeki kış hazırlıkları kapsamında, toplu taşıma araçlarında antifriz kontrolleri yapıldı. Kalorifer sistemleri bakımdan geçirilerek, çalışır duruma getirildi.”

YAĞIŞLI HAVALARDA TOPLU TAŞIMA KULLANIN

Özel araçlarıyla trafiğe çakın Ankaralılara bir de çağrıda bulunan Gündoğdu, “Ankaralılar, özellikle kötü hava şartlarında kent içi ulaşımı için toplu taşıma araçları, metrolar ve ANKARAY'ı tercih etsinler. Böylelikle hem trafiğe çıkan araç sayısını azaltmış, hem de pik saatlerde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmiş oluruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi