MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Otobüsçülerden evsizlere sığınma evi talebi
Gündem
30 Eylül 2010 Perşembe 09:46

Otobüsçülerden evsizlere sığınma evi talebi

Ankara Otobüs İşletmecileri Derneği, AŞTİ’de yaşayan bir çok evsizin sığınma evlerine alınması için Ankara Valiliği’ne başvurdu.

Başkent’in en çok uğrak yerlerinden olan AŞTİ’de birçok evsiz vatandaş barınıyor. Özellikle Kış aylarında sayıları bir hayli çoğalan evsizler nedeniyle AŞTİ’ye gelen yolcular da mağdur oluyor.

Ankara Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği, AŞTİ’deki bu vatandaşların sığınma evlerine alınması için Ankara Valiliğine ve Sosyal Yardımlaşma ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na müracatta bulundu.

Evsizlerin beslenme, temizlik gibi ihtiyaçlarını AŞTİ esnafı olarak karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Dernek Başkanı Ethem Ateş, şöyle konuştu:

“Bu insanların AŞTİ’den alınıp sığınma evlerine götürülmeleri için biz Dernek olarak gerekli kurumlara müracaat ettik. Çok sağlıksız koşullarda yaşıyorlar. Birtakım ihtiyaçlarını Aşti esnafı olarak elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz.Fakat bu vatandaşlarımız temizlik ve beslenme gibi ihtiyaçlarını yeterince karşılayamadıklarından hastalıklara maruz kalmaktadırlar.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi