MENÜ
Ankara
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş’ta Ailelerin PKK'ya Karşı Evlat Nöbeti Sürüyor
Asayiş
8 Ocak 2025 Çarşamba 15:38

Muş’ta Ailelerin PKK'ya Karşı Evlat Nöbeti Sürüyor

Muş’ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önündeki protestolarını sürdürüyor.

Muş’ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önündeki protestolarını sürdürüyor. Her hafta çarşamba günü bir araya gelen aileler, çocuklarını geri alabilme umuduyla eylemlerine devam ederken, DEM Parti ve PKK’ya tepkilerini dile getirdi.

Eylemde çocuklarının fotoğraflarını taşıyan anne ve babalar, “Anneler direniyor”, “Evlat nöbetindeyiz” ve “Artık yeter, yakamızdan düşün” yazılı pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştı.

Anne Şahinaz Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 yıl önce oğlunun kaçırıldığını belirterek, “Oğlumun sağ mı ölü mü olduğunu bile bilmiyorum. Çocuğumu PKK’dan geri istiyorum. Nerede benim evladım? İnsanların çocuklarını alıp aileleri perişan ediyorlar. Allah onları kahretsin. Yeter artık! Oğlum, gel teslim ol,” diye konuştu.

Baba Mahmut Yılmaz ise oğluna çağrıda bulunarak, “Oğlum, dön geri. Bunun sonu yok, sizi kandırıyorlar. Türkiye hepimize yeter, kimseye düşman değil. Teslim olan gençlere çok iyi davranılıyor,” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi