MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mamak’ın milli gururu
Spor
6 Şubat 2016 Cumartesi 11:13

Mamak’ın milli gururu

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, Alanya’da yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nı üçüncü olarak tamamladı.

70 ilden 880’i bayan, 940’ü erkek olmak üzere toplam bin 820 sporcunun katıldığı müsabakalarda, takım sporcularından Berkan Demir 68 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu ve 14-17 Şubat’ta Belek’te yapılacak Turkıshopen Ulusalar arası Tekvando Şampiyonası’na milli takımı temsil etme hakkı kazandı. Mamak’ı bir kez daha gururlandıran takımı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Çocuklarımızın genç yaşta spora kazandırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde sporu ne kadar yaygınlaştırabilirsek o kadar sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine katkımız olur. Mamak’ın adını madalyalarla sporda birçok branşta duyuruyoruz” dedi.
Mamak’ta tekvando sporuna ilginin büyük olduğunu dile getiren takım antrenörü Sezai Yalçın, “Ankara ve ülke genelinde katıldığımız yarışmalarda en güzel şekilde bölgemizi temsil ediyor ve aldığımız derecelerle başarı çıtamızı yükselterek Milli takıma sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi