MENÜ
Ankara 36°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lodos fırtınasında 4 kişi hayatını kaybetti
Gündem
29 Kasım 2021 Pazartesi 21:09

Lodos fırtınasında 4 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği, lodos fırtınasında 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3'ü ağır olmak üzere 19 kişinin de yaralandığını bildirdi.

İstanbul Valiliği, lodos fırtınasında 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3'ü ağır olmak üzere19 kişinin de yaralandığını bildirdi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu bilgiler aktarıldı:

"İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD verilerine göre 1’i yabancı uyruklu, 3’ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3’ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.  112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir."

Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi