MENÜ
Ankara 31°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lider gibi başladı
Spor
25 Nisan 2016 Pazartesi 11:05

Lider gibi başladı

Halkbank, voleybol erkekler liginin şampiyonunu belirleyecek final etabının ikinci devresinde, İstanbul BŞB’den rövanşı alıp bir adım öne geçti.

Türkiye  Erkekler Birinci Voleybol  Ligi final  grubu ikinci etap müsabakaları başlarken,Halkbank  turnuvaya galibiyetle giriş yaptı. Normal sezonu açık ara lider bitiren, final grubu ilk etabını ikinci sırada geçen mavi -beyazlılar, Samsun ’daki organizasyonda,İstanbul  BŞB karşısında kazanmayı bildi. Ordu’daki ilk etap maçlarında rakibine 3-2 yenilen ve liderliği kaptıran mavi-beyazlılar, ikinci etaptaki ilk müsabakada rakibini 3-1 ile geçip, hem rövanşı aldı hem de şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı. Maçın ilk iki setinde Halkbank  üstünlüğü vardı. Rakibi karşısında iyi servisler atan, file önüne yüksek bloklar getiren ve hücumda da etkili olan Halkbank, 25-15 ve 25-19’luk set skorları ile 2-0 öne fırladı. 
Üçüncü sette İstanbul temsilcisi iyi servis atarken, hücumlarda daha başarılı bir grafik çizdi. Turuncu-mavililer, seti 25-22 alıp, durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette müthiş bir çekişme yaşandı. İki takım oyuncuları seti lehine çevirebilmek için kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Setin son  bölümlerinde 5 sayılık bir seri yakalayıp öne geçen İstanbul BŞB, Halkbank’ın geri dönüşüne cevap veremedi. Kubiak, Sokolov, Emre ve Dick Kooy, kritik anlarda tecrübelerini ön plana çıkarıp, setin Başkent ekibinin lehine sonuçlanmasını sağladı. Seti 25-22 kazanan mavi-beyazlılar, toplam 1 saat 53 dakika süren mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.                                                                                                                       23 NİSAN GELENEĞİ UNUTULMADI

Her yıl büyük bir coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı’nda bir gelenek vardır ve makamlar bu özel günde çocuklara devredilir. Halkbank ErkekVoleybol  Takımı da bu geleneği unutmadı ve Antrenör Lorenzo Bernardi, bayram gününde düdüğünü takımın en genç oyuncusu Abdullah Çam’a devretti. Abdullah da görevini layıkıyla yerine getirerek tüm teknik heyete mekik çektirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi