MENÜ
Ankara 33°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kupa Çankaya’da yükseldi
Spor
15 Aralık 2014 Pazartesi 10:44

Kupa Çankaya’da yükseldi

ANKARA GAZETESİ / Çankaya Belediyesi’nin görme engelli sporcuları, üçüncü kez şampiyonluğa ulaşmanın coşkusunu yaşadı.

ANKARA / Turkcell Sesi Görenler Deplasmanlı Süper 1. Lig B1 Ligi’nde şampiyonluğu üçüncü kez Çankaya Belediyesi Görme Engelliler S por  Kulübü kazandı. Daha önce ligi zirvede bitirmeyi garantileyen Çankaya Belediyesi, sezonun son maçında İstanbul  İSGÖR’ü 1-0 yendi ve şampiyonluk turu attı.
Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’ndeki müsabaka, FIFA kokartlı eski hakemlerden ve Çankaya Belediye Başkan vekili Selçuk Dereli, Futbol  Federasyonu Engelliler Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Gürsoy ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Bozoğlu’nun vuruşuyla başladı. Milli Takım’ın da temelini oluşturan Çankaya Belediyesi, ikinci yarıda Emrah Öcal’ın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Ligdeki 13 maçta, 12 galibiyet elde eden Çankaya Belediye, en yakın rakibinin 10 puan önünde ligi bitirdi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, devre arasında sahaya girerek takma destek verdi. Taşdelen, Milli Takımın omurgasını oluşturan Çankayalı sporcuların başarılarını daha da ileri taşımak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen törende, azimli mücadele sonunda elde ettikleri kupayı havaya kaldıran sporcular, gururla şampiyonluk turu attı.ANKARA / 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi