MENÜ
Ankara
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kıskaç-34 Operasyonlarında 110 FETÖ Şüphelisi Yakalandı
Asayiş
14 Ocak 2025 Salı 15:27

Kıskaç-34 Operasyonlarında 110 FETÖ Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-34" operasyonları kapsamında 110 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-34" operasyonları kapsamında 110 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Ankara ve İstanbul'un da bulunduğu 23 ilde düzenlenen operasyonlarda önemli tutuklamalar gerçekleştirildiği belirtildi. Yerlikaya, son bir hafta içinde sürdürülen operasyonlarda şüphelilerin, örgütün akademik, askeri ve güncel yapılanmalarında yer almak, hücre evlerinde barınmak, örgüt liderleriyle ankesörlü telefonla irtibat kurmak ve "ByLock" kullanmak gibi suçlardan aranıyor olduklarını ifade etti. Ayrıca, operasyonlarda FETÖ'ye ilişkin kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kaydı bulunan şüphelilerin de yakalandığı bildirildi.

Yerlikaya, operasyonlarda çok sayıda döviz, Türk lirası, dijital materyal ve doküman ele geçirildiğini belirterek, FETÖ'ye karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Bakan, operasyonları yürüten savcılıkları ve güvenlik güçlerini de tebrik etti.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi