MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karamollaoğlu: 'İktidar olursak tüm yatırımları durdururuz!'
Siyaset
7 Mayıs 2017 Pazar 20:02

Karamollaoğlu: 'İktidar olursak tüm yatırımları durdururuz!'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İktidarın Saadet Partisi'ne geçmesi durumunda Türkiye’de şu anda yapılmakta olan bütün yatırımları durduracağını söyledi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Saadet Partisi İlçe Genel Kurul toplantısında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, "Biz prensip itibariyle başkanlık sistemine hayır demiyoruz. Başkanlık sistemini benimsiyoruz" dedi. Referandumun psikolojik baskı altında yapıldığını iddia eden Karamollaoğlu, "Bütün baskılara rağmen kıl payı 48,5-51,5 arasında bir ‘evet’ çıktı. Onun üzerinde de tereddütler işmar edildi. Kararımıza göre Yüksek Seçim Kurulu biraz acele hareket etti. Oysaki biraz sabır gösterse belki de yine aynı neticeler ilan edilecek ve kamuoyunda bir tatmin doğacaktı" diye konuştu.

Seçimlere çok uzun zaman kalmadığını söyleyen Karamollaoğlu, "En geç iki sene sonra ama büyük bir ihtimalle daha da yakın bir gelecekte seçime hazır olmamız gerekiyor. Bu konuda son atılan bir takım adımlar bizim süratle seçime hazırlanmamız gereğini ortaya koydu" dedi.

Türkiye’nin bir numaralı meselesinin kamplaşma ve kutuplaşma olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, "Toplumumuz ikiye bölündü, evet oyu verenler hayır oyu verenleri teröristlikle, hainlikle itham ediyor. Hayır oyu verenler ise evet oyu verenleri bölücülükle suçluyor. Neyi oyladığımızı bilmeden bu tarzdaki yaklaşımlar bizi birbirimize düşman haline getirir. Bu da Türkiye üzerinde hain emelleri olan ülkelerin, toplulukların işine yarar" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi