ANKARA GAZETESİ /Etimesgut Belediye Başkanı ve MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, yeni dönemde de sosyal projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini söyledi.
ANKARA / Öncelikli olarak Etimesgut’a ‘kadın sığınma evi’ yapacaklarını belirten Demirel, “Belediye olarak aile yapısının korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu dönem içinde aile akademimizi kurduk. Önümüzdeki hizmet dönemimizde aile sorunlarının çözümü ve şiddet gören kadınların korunmasına yönelik kadın sığınma evi kuracağız. Projede rehberlik, vatandaşlarımızın hukuki sorunlarının çözümüne ilişkin danışmanlık, hobi ve meslek kursları gibi kapsamlı hizmetler vereceğiz” dedi.
Demirel ayrıca, ‘Eti-kart’ ile de maddi durumu zayıf ve dar gelirli vatandaşlara destek olacaklarını sözlerine ekledi.ANKARA /