MENÜ
Ankara 31°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Marşı'na küfüre tepki sürüyor... 'Ben o şerefsizlerden değilim'
Gündem
18 Mayıs 2017 Perşembe 10:49

İzmir Marşı'na küfüre tepki sürüyor... 'Ben o şerefsizlerden değilim'

İzmir Marşı'na küfrettiği için büyük tepki çeken 'Ganyotçu' Ebubekir Öztürk'ün yakın arkadaşı oyuncu Serkan Şengül bir açıklama yaparak olaya oldukçe sert tepki gösterdi. Sosyal medyada kendisinin de arabada bulunduğuna dair mesajlar yayınlanması üzerine videolu bir açıklama yapan Şengül,

Şafak Sezer’in başrol oynadığı ‘Kolpaçino’ adlı film serisinde canlandırdığı ‘Ganyotçu’ karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk’ün İzmir Marşı’na küfrettiği videosuna öfke dinmiyor. Oyuncu, TRT’de rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu. Öztürk’ün avukatı oyuncunun tüm kamuoyundan özür dilediğini belirterek, “Video bağlamından koparılarak yayınlanmıştır” dedi. 

Öztürk ile aynı filmlerde oynayan rol arkadaşı Serkan Şengül de sosyal medyada bir anda hedef haline geldi. Şengül'ün de aynı arabada olduğuna dair sosyal medyada mesajlar yayınlanması üzerine, Şengül de videolu bir açıklama yaptı.

YEMİN ETTİ

Şengül, önce “O arabanın içinde ben varsam namus şeref üstüne yemin ederim kellemi koyacağım. Ben o şeref yoksunu insanlardan olmadım, olmam” yazılı bir paylaşım yaptı. Şengül, daha sonra bir de video çekerek kesinlikle İzmir Marşı’na ve milli değerlere küfretmediğini dile getirdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi