MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul'da Narkokapan-14 Operasyonunda 163 Gözaltı
Asayiş
1 Mart 2025 Cumartesi 15:50

İstanbul'da Narkokapan-14 Operasyonunda 163 Gözaltı

İstanbul'da uyuşturucu ticaretine yönelik "Narkokapan-14: Şehit Bora Barış Güler" operasyonunda 163 kişi gözaltına alındı, 145'i tutuklandı.

İstanbul'da uyuşturucu ticaretine yönelik "Narkokapan-14: Şehit Bora Barış Güler" operasyonunda 163 kişi gözaltına alındı, 145'i tutuklandı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 Şubat'ta düzenlenen operasyon kapsamında "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcıları hedef alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 145 kişi tutuklanırken, 18 kişi serbest bırakıldı ve 11 kişiye adli kontrol uygulandı.

Operasyonun detaylarını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane ilçelerinde yapılan baskınlarda 25,5 kilogram eroin, 17 kilogram sentetik uyuşturucu, skunk, kokain, uyuşturucu haplar, 3 hassas terazi, 4 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız pompalı tüfek, döviz ve Türk lirası ele geçirildiğini belirtti. Operasyonla ilgili daha sonra 10 kişi daha gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi