İspanya Dışişleri, AB ve İşbirliği Bakanlığı Devlet Sekreteri Juan González-Barba, 26 Ekim tarihinde Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.
İspanya Dışişleri, AB ve İşbirliği Bakanlığı Devlet Sekreteri Juan González-Barba, 26 Ekim tarihinde Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu bilgiler aktarıldı:
"İspanya Dışişleri, AB ve İşbirliği Bakanlığı Devlet Sekreteri Juan González-Barba, 26 Ekim 2021 tarihinde ülkemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir. Devlet Sekreteri Barba, ziyaret kapsamında Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sayın Sedat Önal ile görüşecektir. Görüşmelerde, önümüzdeki Kasım ayında ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye-İspanya 7. Hükümetlerarası Zirve hazırlıkları dahil olmak üzere ikili ilişkiler, Türkiye-AB ilişkileri ve güncel bölgesel meseleler ele alınacaktır."
Hibya Haber Ajansı