MENÜ
Ankara 31°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Her şey Mustafa için
Sağlık-Yaşam
7 Nisan 2015 Salı 10:28

Her şey Mustafa için

Kalp krizinden eşini kaybeden 3 çocuklu annenin yaşam savaşı, 10 yaşındaki oğlunun kalbinin delik olduğunu öğrenmesiyle Afyon’dan Ankara’ya taşındı. Bir ekmeği 3 çocuğuna paylaştıran annenin tek isteği var: Mustafa’nın savlığına kavuşması.

Eşi 7 yıl önce kalp krizi geçirdikten sonra 3 çocukla ortada kalan Hülya Gültepe, ortanca çocuğunun da kalbinin delik olduğunu öğrenince, tedavi için memleketi Afyon’dan Ankara ’ya göç etti.
Varlık Mahallesi’ndeki bir gecekonduda yaşam mücadelesi varen anne Gültepe, iki ayda bir verilen 500 liralık dul maaşıyla 3 çocuğuna bakmaya çalışıyor. Eşini kalp krizinden kaybettiğini, kalbi delik olan ortanca çocuğu 10 yaşındaki Mustafa’nın sağlığına kavuşması için Ankara’ya geldiğini anlatan Hülya Gültepe, yaşadığı zorlukları ise şöyle sıralıyor:
“Çocuklarımla yokluk içinde yaşıyoruz. Verilen maaş zaten kiraya gidiyor. Bu şartlar altında hasta olan çocuğum daha da kötü olacak diye korkuyorum. Komşularımızın verdikleri ile karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Şivem ve giyiniş tarzım nedeniyle kimse bana iş vermiyor.

YARDIMA İHTİYACIM VAR

Çocukların ikisi okula gidiyor. Üzerlerine ne giydireceğimi, karınlarını nasıl doyuracağımı bilmiyorum. En küçük olanı benimle evde kalıyor. 10 yaşında olan oğlumun kalp rahatsızlığı beni çok korkutuyor. Doktor doğru beslenme ve iyi bakılmayla iyileşebileceğini söylüyor ama biz ne soba yakabiliyoruz ne de doğru düzgün yemek verebiliyorum. Yardıma ihtiyacım var.”

MUTFAK BOMBOŞ

Muftakta yiyecek bir lokma ekmek kalmadığını dile getiren Gültepe, “Bazen bir ekmeği üç çocuğumla paylaşıp sabah kahvaltısını geçiriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi