MENÜ
Ankara 31°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Harley’ler yarıştı
Gündem
1 Aralık 2014 Pazartesi 11:42

Harley’ler yarıştı

ANKARA GAZETESİ / Ankara Harley Davidson Kulübü, ‘Benim Harleyim’ isimli bir yarışma düzenledi. Jüri üyeleri arasında Tamer Karadağlı’nın da bulunduğu yarışmada motorlar, performans, en iyi görünüm ve touring kategorilerinde yarıştı.

ANKARA / Turan Güneş Bulvarı’ndaki Harley Davidson mağazasında düzenlenen yarışmaya üç kategoride 22 motor katıldı. Ankara  Harley Davidson Kulübü Başkanı Orhan Köprülü, yarışmanın amacının motor tutkunlarını biraraya getirmek ve yeni modellerin lansmanını yapmak olduğunu söyledi.

DOĞRU PARÇA KULLANIMI Tamer Karadağlı’nın jüri üyeleri arasında bulunduğu yarışmada Emre Erdil, Levent Gürcan, Halil Kılıç ve Beril Çavuşoğlu üç kategoride en iyi motorları seçti. Kendisi de bir Harley tutkunu olan Tamer Karadağlı, yarışmaya katılan motorları yakından inceledi. Karadağlı, motorların ne kadar kişiselleştirildiğine ve ne kadar doğru parçaların kullanıldığına baktığını söyledi.

ÖZVARDAR’A İKİ BİRİNCİLİK

Jürinin değerlendirmesi sonucunda performans kategorisinde Gökhan Doğramacı, touring kategorisinde Baran Takıl ve en iyi görünüm kategorisinde de Sedat Özvardar’ın motoru birinci seçildi. Ayrıca halk oylaması sonucunda da Sedat Özvardar birinci oldu. ANKARA / 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Ankara Gazetesi